Γάλλος προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ζωντανός -Μια περίεργη ιστορία... τρέλας! - iefimerida.gr

Γάλλος προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ζωντανός -Μια περίεργη ιστορία... τρέλας!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια περίεργη υπόθεση έμπλεξε ένας Γάλλος που ξαφνικά ανακάλυψε πως οι Αρχές τον θεωρούν νεκρό και τώρα προσπαθεί να αποδείξει στα γαλλικά δικαστήρια πως είναι έκαναν λάθος.


Ο 74χρονος Λούις Παλάσιος, είχε κηρυχθεί νεκρός από τις Αρχές, όταν ένα πτώμα που βρέθηκε στη γη του τον περασμένο Μάιο αναγνωρίστηκε ως δικό του. Στην πραγματικότητα όμως, οι αξιωματούχοι θεώρησαν πως το πτώμα που βρέθηκε στη γη του ήταν το δικό του, ενώ ανήκε σε έναν άστεγο που ζούσε εκεί τα τελευταία χρόνια.

Μετά την επίσημη ανακήρυξή του ως νεκρός, ο 74χρονος από το Ταρν της νότιας Γαλλίας δεν έχει πλέον πρόσβαση σε κοινωνική ασφάλιση, τη σύνταξή του καθώς και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και αδυνατεί να επικυρώσει την άδεια οδήγησής του.


Tarn : le cauchemar de Louis Palacios, déclaré... από francetvinfo

Από τότε έχει εμπλακεί σε μια μάχη με τα γαλλικά δικαστήρια για να αποδείξει ότι είναι στην πραγματικότητα ακόμη ζωντανός.

Η μόνη λύση στο πρόβλημά του είναι να εμφανιστεί ενώπιον του τοπικού δικαστή προκειμένου να πάρει ένα «πιστοποιητικό ζωής». Αλλά, φαίνεται πως και το γαλλικό δικαστικό σύστημα κινείται με πολύ αργούς ρυθμούς. Παρόλο που πέρασε από ακρόαση τη Δευτέρα, ο Παλάσιος θα πρέπει να περιμένει ακόμη δύο εβδομάδες ως νεκρός πριν αναγνωριστεί και νομικά ως ζωντανός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία νεκρός πιστοποιητικό θανάτου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ