Στις 6-8 Οκτωβρίου ο ημιμαραθώνιος στις Σπέτσες: Μια εφαρμογή της WIND για έξυπνους δρομείς - iefimerida.gr

Στις 6-8 Οκτωβρίου ο ημιμαραθώνιος στις Σπέτσες: Μια εφαρμογή της WIND για έξυπνους δρομείς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεχνολογία και αθλητισμός! Και τα δύο είναι πλέον κοινώς αποδεκτό ότι είναι απαραίτητα στη ζωή μας. Είναι δύο τομείς που συνδέονται ολοένα και περισσότερο. Το βιώνουν και το επιβεβαιώνουν όλοι όσοι αθλούνται, ακόμα και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Εταιρείες με εξειδικευμένα gadgets, αξεσουάρ, ρολόγια, mobile applications, συνέργειες αθλητικών brands με προϊόντα τεχνολογίας, είναι μερικά μόνο παραδείγματα.

Και αν αναρωτιέται κανείς γιατί τα χρειάζεται όλα αυτά για να γυμναστεί, η απάντηση είναι η εξής: Γιατί θέλει να προπονείται έξυπνα. Θέλει τον ελάχιστο χρόνο που διαθέτει, να τον αξιοποιεί σωστά. Θέλει να έχει κίνητρο και να βελτιώνεται.

Τα καλά της τεχνολογίας δεν σταματούν όμως στην προπόνηση.

Στο φετινό Spetses Mini Marathon, 6-8 Οκτωβρίου, μπορεί κάποιος να έχει όλα όσα χρειάζεται αλλά και όσα δεν φαντάζεται. Το Spetses Mini Marathon App είναι η πρώτη multisport εφαρμογή για ios και android και είναι Powered by WIND.

Στις 6-8 Οκτωβρίου ο ημιμαραθώνιος στις Σπέτσες: Μια εφαρμογή της WIND για έξυπνους δρομείς  | iefimerida.gr 0

Και δεν πρόκειται για μια ακόμα εφαρμογή αθλητικής διοργάνωσης. Γιατί εκτός από χρήσιμα στοιχεία, τόσο για τους αγώνες κολύμβησης όσο και του τρεξίματος που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο, το νέο αυτό App προσφέρει τουριστικές πληροφορίες για το πανέμορφο νησί του αργοσαρωνικού, που να φάτε, που να μείνετε, ακόμα και ειδικές προσφορές και εκπτώσεις από τα τοπικά καταστήματα, τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Την εφαρμογή μπορούν να κατεβάσουν στο κινητό τους ΔΩΡΕΑΝ όλοι, συμμετέχοντες, θεατές και επισκέπτες του νησιού.

Πόσο τέλειο είναι να έχεις στο χέρι σου τα πάντα, από τους χάρτες διαδρομών, το πρόγραμμα, τους κανονισμούς, τις ώρες εκκίνησης, live tracking όποιον θέλεις, leaderboard τους πρώτους, άμεσα αποτελέσματα, χρόνους τερματισμού και φυσικά sharing στα social media.

Και από την άλλη τα αγαπημένα σου πρόσωπα να μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά τον αγώνα και να σε περιμένουν στον τερματισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Spetses Mini Marathon App Wind
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ