Οι... κάλτσες Star Wars του Τζάστιν Τριντό έκλεψαν την παράσταση στο Παγκόσμιο Φόρουμ Επιχειρηματικότητας [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι... κάλτσες Star Wars του Τζάστιν Τριντό έκλεψαν την παράσταση στο Παγκόσμιο Φόρουμ Επιχειρηματικότητας [εικόνες]

Οι ...κάλτσες του Τζάστιν Τριντό που έκλεψαν την παράσταση στο Παγκόσμιο Φόρουμ Επιχειρηματικότητας/ Φωτογραφία: Mark Lennihan/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη μια φορά, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό κέρδισε τις... εντυπώσεις και έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν, αυτή τη φορά επειδή εμφανίστηκε σε συνέδριο στη Νέα Υόρκη φορώντας κάλτσες του Τσουμπάκα από τον «Πόλεμο των Αστρων».

Ο Τριντό παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Παγκόσμιου Φόρουμ Επιχειρηματικότητας που διοργανώνει το Bloomberg στη Νέα Υόρκη και ενώ καθόταν μεταξύ της πρώτης κυρίας του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και του Ολλανδού πρωθυπουργού, Μαρκ Ρούτε, τα μάτια όλων στράφηκαν στις ...κάλτσες του.

Η συζήτηση για το εμπόριο έπεσε σε δεύτερη μοίρα με τις κάλτσες «Star Wars» του Τριντό να αποσπούν την προσοχή αρκετών.

Φυσικά το θέμα σχολιάστηκε στο twitter με τον Καναδό ηθοποιό Γουίλιαμ Σάτνερ, πρωταγωνιστή στο αντίπαλον δέος της ταινίας «Ο Πόλεμος των Αστρων», «Star Trek» να δηλώσει καταρρακωμένος.

@JustinTrudeau I thought we were friends? Chewbacca socks? pic.twitter.com/CK6U9hGWkv

Justin Trudeau is wearing Chewbacca socks I'M DEAD pic.twitter.com/7d0qV2IEt5

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ