Συνεργάτης Στουρνάρα: Ο γνωστός υβριστής της Δικαιοσύνης Παύλος Πολάκης παραληρεί και πάλι - iefimerida.gr

Συνεργάτης Στουρνάρα: Ο γνωστός υβριστής της Δικαιοσύνης Παύλος Πολάκης παραληρεί και πάλι

Αιχμηρή απάντηση συνεργάτη του Στουρνάρα στις δηλώσεις Πολάκη / Φωτογραφία: Ιntime news - ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε συνεργάτης του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τον Γιάννη Στουρνάρα.

«Ο γνωστός υβριστής της Δικαιοσύνης, Παύλος Πολάκης, παραληρεί και πάλι επί δικαίων και αδίκων, φαίνεται ότι η παρουσία του στα δικαστήρια για να υποστηρίξει τον έτερο υβριστή, ο οποίος καταδικάστηκε, δεν του έγινε μάθημα» ανέφερε ο εν λόγω συνεργάτης.

Ο Παύλος Πολάκης είχε βάλει στο «στόχαστρο» τον κ. Στουρνάρα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον σταθμό «Στο Κόκκινο της Κρήτης».

Ο αναπληρωτής υπουργός προχώρησε για άλλη μια φορά σε επίθεση εναντίον της Δικαιοσύνης, στην οποία «έμπλεξε» και τον κ. Στουρνάρα.

«Η δικαιοσύνη πρέπει επιτέλους να στριφογυριστεί. Πόσα άλλα πρέπει να πω για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Είπα για τη λουμπινιά που έκανε η γυναίκα του αρχιτραπεζίτη του κ. Στουρνάρα. Στείλαμε την υπόθεση στη δικαιοσύνη και ακόμα περιμένουμε γιατί πρέπει να προφυλάξουν τη σύζυγο του κ. Στουρνάρα» ανέφερε ο κ. Πολάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στουρνάρας Πολάκης ΤτΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ