Η προσωπική σεφ της Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε ότι η ηθοποιός «δεν έτρωγε τίποτα» - iefimerida.gr

Η προσωπική σεφ της Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε ότι η ηθοποιός «δεν έτρωγε τίποτα»

ΑP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο είναι τα μεγάλα προβλήματα για τους διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Η συνεχής προσπάθεια να διατηρήσουν νεανική την εικόνα τους και η ιδιαίτερα μεγάλη γλώσσα των συνεργατών τους.

Και...αν το πρώτο μπορούν με κάποιον τρόπο να το σώσουν για το δεύτερο δεν έχουν καμία ελπίδα. Τρανό παράδειγμα η Γκουίνεθ Πάλτροου, για την οποία μόλις αποκαλύφθηκαν πτυχές της ζωής της που πιθανότατα θα ήθελε να κρατήσει κρυφές.

Μιλάμε φυσικά για την πρώην προσωπική σεφ της ηθοποιού η οποία αποκάλυψε την «πολύ αυστηρή» δίαιτα που ακολούθησε η Πάλτρρου.

Η Κέιτ ΜακΑλούν, διάσημη σεφ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έχει στην ατζέντα της ονόματα όπως αυτό της Μιράντα Κερ, και του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Η σεφ ξεκίνησε να μαγειρεύει για τη Γκουίνεθ Πάλτροου όταν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Κρις Μάρτιν των Coldplay. Ο βοηθός τους εκείνη την εποχή, είχε αποκαλύψει στη σεφ ότι....

Διαβάστε τι έτρωγε η Γκουίνεθ Πάλτροου στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γκουίνεθ Πάλτροου Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ