Φάμελλος για Σαρωνικό: Δεν είναι οικολογική καταστροφή, είναι αναστρέψιμο ατύχημα - iefimerida.gr

Φάμελλος για Σαρωνικό: Δεν είναι οικολογική καταστροφή, είναι αναστρέψιμο ατύχημα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη θαλάσσια ρύπανση του Σαρωνικού από τη βύθιση του «Αγία Ζώνη II» αναφέρθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος, τονίζοντας ότι είναι λάθος να μιλάει κάποιος για καταστροφή.

«Όσον αφορά στην εκτίμηση του μεγέθους της περιβαλλοντικής ζημιάς απολογιστικά, δεν πρέπει να γίνει τώρα. Θεωρώ ότι είναι λάθος και είναι μόνο επικοινωνιακό και πολιτικό να την ονομάζει κάποιος ως καταστροφή, ακόμα και για την οικονομική και αναπτυξιακή λειτουργία των περιοχών είναι λάθος», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής.

«Θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό περιβαλλοντικό ατύχημα που έχει αναστρέψιμα χαρακτηριστικά κι ως εκ τούτου στο τέλος του δεν θα χαρακτηρίζεται ως καταστροφή», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ