Μην γκουγκλάρετε ποτέ το όνομα της Αβρίλ Λαβίν, ποτέ -Γιατί είναι επικίνδυνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Μην γκουγκλάρετε ποτέ το όνομα της Αβρίλ Λαβίν, ποτέ -Γιατί είναι επικίνδυνο [εικόνες]

Φωτογραφία: Robb D. Cohen/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομα της Αβρίλ Λαβίν έχει συνδεθεί με μια μακάβρια θεωρία συνωμοσίας, κατά την οποία η τραγουδίστρια φέρεται να έχει αυτοκτονήσει και να έχει αντικατασταθεί από μια σωσία της.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ το 2013 και από τότε, αν εξαιρέσεις τη θεωρία συνωμοσίας, η δημοτικότητά της στη μηχανή αναζήτησης της Google έχει πέσει.

Οι άνθρωποι δεν ψάχνουν κάτι γύρω από το όνομά της και πολύ καλά κάνουν όπως φαίνεται, μιας και η αναζήτηση της Αβρίλ Λαβίν θα μπορούσε να είναι... επικίνδυνη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Avril Lavigne (@avrillavigne) στις Σεπ 18, 2017, 3:36μμ PDT

Η εταιρεία McAfee της Cybersecurity δήλωσε πως η Λαβίν είναι μία από τις διασημότητες που είναι πιο πιθανό να κατευθύνει τους χρήστες του Διαδικτύου σε ιστότοπους που μεταφέρουν ιούς ή κακόβουλο λογισμικό.

Οι αναζητήσεις για τη Λαβίν έχουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, 14,5% πιθανότητες αλλαγής σε ιστοσελίδα με κακόβουλο λογισμικό, ποσοστό που αγγίζει μέχρι και το 22% αν ψάξετε δωρεάν mp3s μαζί με το όνομα του καλλιτέχνη.

Αλλες «επικίνδυνες» αναζητήσεις μεταξύ άλλων είναι ο Μπρούνο Μαρς, η Κάρλι Ρέι Τζέπσεν, ο Ζέιν Μαλίκ, η Σελίν Ντίον και ο Κάλβιν Χάρις.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Avril Lavigne (@avrillavigne) στις Αύγ 28, 2017, 9:39μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αβρίν Λαβίν Google επικίνδυνη αναζήτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ