Η Στέλλα Σειραγάκη είναι η γυναικεία φωνή της Κρήτης - iefimerida.gr

Η Στέλλα Σειραγάκη είναι η γυναικεία φωνή της Κρήτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δίπλα στις μεγάλες ανδρικές φωνές της Κρήτης που έχουν με τις ερμηνείες τους ταξιδέψει από άκρη σε άκρη την παραδοσιακή μουσική, έρχεται να προστεθεί μια νέα κοπέλα, η Στέλλα Σειραγάκη.

Μεγαλωμένη με τους ήχους της λύρας και του λαγούτου, σπούδασε βυζαντινή μουσική κι ήδη μετράει σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου.

Σε πείσμα των καιρών, εκείνη δηλώνει έτοιμη να ανανεώσει την παράδοσή μας και να γνωρίσει στους συνομηλίκους της αυτό τον σπάνιο θησαυρό της ελληνικής κληρονομιάς. Ζει μόνιμα στην Κρήτη.

«Zω σε ένα μέρος που ευτυχώς προς το παρόν δεν έχουμε βιώσει τραγικές καταστάσεις, όχι ότι δεν μας έχει επηρεάσει η κρίση. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με παλαιότερα, κλείνουν μαγαζιά, άνθρωποι μένουν χωρίς δουλειά, αλλά επειδή ακόμα υπάρχουν τα χωράφια, οι καλλιέργειες και φυσικά ο τουρισμός και τα πανεπιστήμια, έχουμε αποφύγει τα χειρότερα. Αλλά σαφώς με έχει επηρεάσει κι έμενα αυτή η κατάσταση. Νομίζω, όμως, πως η όλη συνθήκη μας έχει κάνει να βγάλουμε τις πλασματικές ανάγκες από τη ζωή μας κι έτσι έχουν μείνει οι ουσιαστικές και οι πραγματικές».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Στέλλας Σειραγάκη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ