Γιατί οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται πλέον τόσο πολύ για το γάμο -Τι άλλαξε τα δεδομένα - iefimerida.gr

Γιατί οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται πλέον τόσο πολύ για το γάμο -Τι άλλαξε τα δεδομένα

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποτε ήταν μια καλή αφορμή για να φύγεις από το πατρικό σου. Πλέον ο γάμος, όπως δείχνουν οι έρευνες, δεν είναι τόσο σημαντικός για τις γυναίκες. Μάλιστα κάποιες δεν νιώθουν πλέον την ανάγκη να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά.

Νέα δεδομένα ανατρέπουν τις παραδοσιακές αντιλήψεις που έχουμε για τον γάμο και τα παιδιά. Κάποτε όποιος δεν ήταν παντρεμένος αντιμετωπιζόταν σαν να έχει ένα είδος αποκλίνουσας συμπεριφοράς, αφού ο γάμος θεωρούνταν «το μονοπάτι για την ευτυχία».

Σήμερα οι γυναίκες δεν πιέζονται πλέον να ακολουθήσουν μια πορεία προς τον έγγαμο βίο καθώς νιώθουν περισσότερο ανεξάρτητες.

Μια νέα αμερικανική έρευνα εστιάζει στο πως βλέπουν πλέον οι γυναίκες τον γάμο και την απόκτηση παιδιών και ανακάλυψε πως η στάση και η συμπεριφορά τους έχει αλλάξει πολύ από ό,τι ήταν μόλις πριν από μερικές δεκαετίες.

Διαβάστε τι άλλαξε και οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται πλέον για τον γάμο και τα παιδιά στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος γυναίκες παιδιά έρευνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ