Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο: Είχε εκκενωθεί η Λίβερπουλ Στριτ [βίντεο] - iefimerida.gr

Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο: Είχε εκκενωθεί η Λίβερπουλ Στριτ [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι έληξε ο συναγερμός μετά την έρευνα που πραγματοποίησε για ύποπτο δέμα στο οικονομικό κέντρο της πρωτεύουσας, το Σίτι του Λονδίνου, και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να εκκενωθεί η Λίβερπουλ Στριτ

Ενοπλοι αστυνομικοί και πυροτεχνουργοί πραγματοποίησαν περιπολίες στις περιοχές Λίβερπουλ Στριτ και Μούργκεϊτ μετά την αναφορά για ύποπτο αντικείμενο στην οδό Γουίλσον.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ενημέρωσε ότι η πρώτη ενημέρωση έγινε στις 9:52 και αυτή τη στιγμή διερευνάται το περιστατικό. Σύμφωνα με τον ίδιο αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους στις διασταυρώσεις των Moorgate και South Place, Eldon Street και Blomfield Street, και Wilson Street και South Street. «Θα συμβουλεύαμε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή», πρόσθεσε.

Χρήστης του Twitter περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατούσε έξω από τα γραφεία της εταιρείας όπου εργάζεται έκανε λόγο για ένοπλους αστυνομικούς και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ενώ τόνιζε ότι η αστυνομία δεν επιτρέπει κανέναν να βγει έξω.

Serious investigation Moorgate / Liverpool Street outside our offices... police not letting anyone out, sniffer dogs & armed police. pic.twitter.com/HPk3GG2UPr

Μάρτυρες δήλωσαν ότι τα τρένα κινούνταν κανονικά, αλλά οι δρόμοι κοντά στους σταθμούς έκλεισαν.

Η νέα αυτή αστυνομική επιχείρηση έρχεται λίγες μέρες μετά την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης σε συρμό του μετρό του Λονδίνου στην οποία τραυματίστηκαν 30 άτομα.

Μετά και την τελευταία απόπειρα το εθνικό επίπεδο τρομοκρατικής απειλής αυξήθηκε σε «κρίσιμο», αλλά πλέον είχε επιστρέψει σε «σοβαρό» γεγονός που σημαίνει ότι οι επιθέσεις είναι πιθανές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίβερπουλ Στριτ Λονδίνο εκκένωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ