Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα - iefimerida.gr

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα

Η συγγραφέας  Camilla Lackberg
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι τρέχει στα βιβλιοπωλεία της πόλης αυτή την εβδομάδα; Ποια βιβλία παρουσιάζουν οι εκδότες; Ποιους συγγραφείς μπορούμε να γνωρίσουμε από κοντά;

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα  | iefimerida.gr 0

Ο Κώστας Αρκουδέας στο Booktalks στο Π. Φάληρο
Οι εκδόσεις Καστανιώτη και το Booktalks παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημα του Κώστα Αρκουδέα «Τα κατά Αιγαίον πάθη». Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει ο Άγης Αθανασιάδης, συντάκτης του βιβλιοφιλικού blog Librofilo. Στο βιβλιοπωλείο Booktalks, στις 7.30 το βράδυ (Αγίου Αλεξάνδρου & Αρτέμιδος, Π. Φάληρο)

Ο Διονύσης Μαρίνος στον Ιανό
Οι εκδόσεις Μελάνι και ο IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο του Διονύση Μαρίνου «Όπως και αν έρθει αυτό το βράδυ». Για τα διηγήματα του Διονύση Μαρίνου θα μιλήσουν ο συγγραφέας και μεταφραστής Αχιλλέας Κυριακίδης και ο κριτικός λογοτεχνίας Αριστοτέλης Σαΐνης. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Δανάη Παπουτσή. Στον Ιανό, στις 8.30 το βράδυ (Σταδίου 24, Αθήνα)

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα  | iefimerida.gr 1

Η Χριστίνα Ρούσσου στον Ιανό
Οι εκδόσεις Μεταίχμιο και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο «Στα πέρατα της αντοχής» της Χριστίνας Ρούσσου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας Μόνικα Καραμαλάκου-Λάππα και ο φιλόλογος-ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Πιτάνιος. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης. Στον Ιανό, στις 6 το απόγευμα (Σταδίου 24, Αθήνα)

Ο ποιητής Κυριάκος Χαραλαμπίδης στον Ιανό
Οι εκδόσεις Ίκαρος και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν τη νέα ποιητική συλλογή του βραβευμένου ποιητή Κυριάκου Χαραλαμπίδη με τίτλο «Ηλίου και Σελήνης άλως». Με τον ποιητή θα συνομιλήσουν ο Αλέξιος Μάινας ποιητής-μεταφραστής-συντάκτης του περιοδικού apoikia.gr και ο Κυριάκος Μαργαρίτης συγγραφέας. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα σε επιμέλεια του Χρυσόστομου Σταμούλη με τραγούδια σε ποίηση Κυριάκου Χαραλαμπίδη, μελοποιημένα από τον Χρυσόστομο Σταμούλη, τον Γιώργο Καλογήρου και τον Μάριο Τόκα. Στον Ιανό, στις 8. 30 το βράδυ (Σταδίου 24, Αθήνα)

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα  | iefimerida.gr 2

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017
Αφιέρωμα στην Camilla Lackberg στον Πολυχώρο Μεταίχμιο
Οι εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στην συγγραφέα Camilla Lackberg με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της μυθιστορήματος με τίτλο «Μάγισσα». Η δημοσιογράφος Ρένια Τσιτσιμπίκου θα παρουσιάσει το έργο της Lackberg και θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες για τον επιθεωρητή Πάτρικ και την αγαπημένη του Έρικα και τον γεμάτο μυστήρια κόσμο τους. Στον Πολυχώρο Μεταίχμιο, στις 8 το βράδυ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα  | iefimerida.gr 3

Η Ευτυχία-Αλεξάνδρα Λουκίδου στον Ιανό
Οι εκδόσεις Κέδρος και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή της Ευτυχίας-Αλεξάνδρας Λουκίδου με τίτλο «Αφόρετα θαύματα». Θα το έργο της ποιήτριας θα μιλήσουν ο ποιητής και κριτικός λογοτεχνίας Κώστας Γ. Παπαγεωργίου και η ποιήτρια και κριτικός λογοτεχνίας Κλεοπάτρα Λυμπέρη. Στον Ιανό, στις 8. 30 το βράδυ (Σταδίου 24, Αθήνα)


Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ούρσουλα Φώσκολου και η Παυλίνα Μάρβιν στο Λεμόνι στο Θησείο
Οι εκδόσεις Κίχλη και το βιβλιοπωλείο Λεμόνι παρουσιάζουν «Το Κήτος» της Ούρσουλα Φώσκολου και το «Ιστορίες απ’ όλον τον κόσμο μου» της Παυλίνας Μάρβιν. Για το έργο τους θα μιλήσει η συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας Έλενα Μαρούτσου. Στην αυλή του βιβλιοπωλείου Λεμόνι, στις 8 το βράδυ (Ηρακλειδών 22, Θησείο)

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα  | iefimerida.gr 4

Ο Βαγγέλης Γιαννίσης στο Booktalks στο Π. Φάληρο
Οι εκδόσεις Διόπτρα και το Booktalks παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημα του Βαγγέλη Γιαννίση «Ο χορός των νεκρών». Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας Μανώλης Ανδριωτάκης, η συντάκτρια Αγγελική Μποζίκη και η βιβλιοκριτικός Χρύσα Βασιλείου.
Στο βιβλιοπωλείο Booktalks, στις 7.00 το βράδυ (Αγίου Αλεξάνδρου & Αρτέμιδος, Π. Φάληρο)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιβλία νέες κυκλοφορίες προτάσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ