Αυτές είναι οι τροφές που σαμποτάρουν το λευκό σου χαμόγελο - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι τροφές που σαμποτάρουν το λευκό σου χαμόγελο

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα ωραίο χαμόγελο με λευκά δόντια; Κανείς! Για να το αποκτήσεις όμως χρειάζεται να φροντίζεις σωστά τα δόντια σου και να περιορίσεις τις τροφές που τα κιτρινίζουν.

Δεν υπάρχει ποιο ωραίο πράγμα για έναν άντρα από μια γυναίκα να χαμογελάει. Και ειδικά όταν το χαμόγελο συνοδεύεται και από λευκά αστραφτερά δόντια, τότε η γοητεία της είναι ακαταμάχητη.

Πώς γίνεται όμως να το καταφέρεις αυτό χωρίς να υποβληθείς σε δαπανηρή διαδικασία λεύκανσης δοντιών;

Σίγουρα το πιο σημαντικό πράγμα είναι να φροντίζεις σωστά τα δόντια σου, να τα βουρτσίζεις καθημερινά και όχι όποτε το θυμάσαι, να κάνεις νήμα και φυσικά να επισκέπτεσαι συχνά τον οδοντίατρο σου.

Καλό είναι να γνωρίζεις πως μία από τις πολλές αιτίες κιτρινίσματος των δοντιών είναι ο καπνός, οπότε αν είσαι καπνίστρια θα πρέπει να το μειώσεις.

Σημαντικό ρόλο επίσης παίζει και η διατροφή σου. Υπάρχουν μάλιστα κάποιες τροφές που περιέχουν όξινες και χρωματικές ουσίες, οι οποίες επικάθονται στην επιφάνεια των δοντιών.

Διάβασε ποιες τροφές σαμποτάρουν το λευκό σου χαμόγελο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δόντια χαμόγελο τροφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ