Στάση εργασίας αύριο 11:00-17:00 για λεωφορεία και τρόλεϊ - iefimerida.gr

Στάση εργασίας αύριο 11:00-17:00 για λεωφορεία και τρόλεϊ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ APXEIOY: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, αύριο από τις 11:00 – 17:00, διαμαρτυρόμενοι για την "απαξίωση των συγκοινωνιών".

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι στις 13:00 θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το υπουργείο Μεταφορών.

Διακοπή κυκλοφορίας το Σάββατο στο τραμ -Σε ποιο τμήμα

Διακοπή της κυκλοφορίας του τραμ, στο τμήμα Μεγ. Αλεξάνδρου- Παναγίτσα, λόγω εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ θα υπάρξει το ερχόμενο Σάββατο, από τις 08:00 έως 12:00.

Η συγκοινωνία του Τραμ θα διεξάγεται στα τμήματα Σύνταγμα- Μεγ. Αλεξάνδρου, ΣΕΦ- Παναγίτσα, Ασκληπιείο Βούλας- Παναγίτσα και ΣΕΦ- Ασκληπιείο Βούλας.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν (με το ίδιο εισιτήριο) από την ειδική λεωφορειακή γραμμή Χ7 Πλατεία Ν. Σμύρνης- Αμφιθέα, η οποία θα πραγματοποιεί στάσεις στους σταθμούς του Τραμ Μεγ. Αλεξάνδρου, Αγ. Παρασκευή, Μηδείας, Μυκάλης, Ευαγγελική Σχολή, Αχιλλέως και Αμφιθέας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ