Οταν η Μπριζίτ Μπαρντό αγάπησε έναν πολυεκατομμυριούχο [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν η Μπριζίτ Μπαρντό αγάπησε έναν πολυεκατομμυριούχο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τρίτος σύζυγος της Μπριζίτ Μπαρντό ήταν και ο πιο διάσημος: πρόκειται για τον πολυ-εκατομμυριούχο Γκίντερ Σακς, γερμανό κληρονόμο των ιδρυτών της αυτοκινητοβιομηχανίας Opel.

Οταν η Μπριζίτ Μπαρντό αγάπησε έναν πολυεκατομμυριούχο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τρελά ερωτευμένος με την γυναίκα που έκανε τον πλανήτη να φαντασιώνεται, εθνική σταρ της Γαλλίας (ο Ντε Γκολ είχε πει εκείνη την εποχή ότι η Μπαρντό φέρνει πιο πολλά χρήματα στη Γαλλία απ'ό,τι τα αυτοκίνητα Ρενό) της έστειλε 10.000 τριαντάφυλλα με ελικόπτερο για να την φλερτάρει.

Οταν η Μπριζίτ Μπαρντό αγάπησε έναν πολυεκατομμυριούχο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οταν η Μπριζίτ Μπαρντό αγάπησε έναν πολυεκατομμυριούχο [εικόνες] | iefimerida.gr 2


«Δεν κρύβονται πια. Αφού κρύφθηκαν επί μια εβδομάδα στο Σεν Τροπέ, η Μπριζίτ Μπαρντό και ο Γίντερ Σακς επανεμφανίστηκαν. Τους βλέπει κανείς παντού, με τα χέρια δεμένα, να κοιτάζονται στα μάτια και να δέχονται βροχή από φλας», έγραφε το Paris Match της εποχής.

Οταν η Μπριζίτ Μπαρντό αγάπησε έναν πολυεκατομμυριούχο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο γερμανός πλέη μπόι έμενε δίπλα της στο Σεν Τροπέ, όπου και συναντήθηκαν. Εκείνος είχε νοικιάσει μια πολυτελή βίλα, την «La Capilla», όπου έκανε χλιδάτα πάρτι με τους πλούσιους και κοσμικούς φίλους του. «Οσο σκέφτομαι ότι βλέπαμε τους ίδιους ανθρώπους στο Σεν Τροπέ, ότι πηγαίναμε στα ίδια μέρη, αλλά δεν γνωριζόμασταν καν! Γιατί συναντηθήκαμε ένα βράδυ; Κανείς δεν το ξέρει, αλλά είμαι σίγουρη ότι ήταν γραμμένο απο τη μοίρα», έχει γράψει η Μπαρντό.

Οταν η Μπριζίτ Μπαρντό αγάπησε έναν πολυεκατομμυριούχο [εικόνες] | iefimerida.gr 4

«Είναι η πιο ωραία ερωτική ιστορία που έχω ζήσει. Ζω ένα πραγματικό παραμύθι. Ο Γκίντερ είναι ένας βασιλιάς, ένας πραγματικός πρίγκηπας, ο τελευταίος πρίγκηπας στον κόσμο», έλεγε η Μπαρντό, μαγεμένη.

Ο Σακς παντρεύτηκε την Μπαρντό στο Λας Βέγκας, στις 14 Ιουλίου 1966. Η ίδια η σταρ έγραψε στην αυτοβιογραφία της «Initiales BB» : «Είχα γνωρίσει πολλούς άνδρες, τους είχα αγαπήσει, είχα ζήσει πάθη, αλλά εκείνο το βράδυ πετούσα, οδηγημένη από τον Γκίντερ, σε έναν ονειρικό κόσμο τον οποίο δεν είχα ποτέ γνωρίσει και δεν θα ξαναγνώριζα ποτέ πια».

Οταν η Μπριζίτ Μπαρντό αγάπησε έναν πολυεκατομμυριούχο [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Ας σημειωθεί ότι η Μπριζίτ Μπαρντό δεν προσελκυόταν από τα χρήματα του πολυ-εκατομμυριούχου, αφού η ίδια προερχόταν από πλούσια οικογένια και είχε ήδη δημιουργήσει μια τεράστια περιουσία από την καριέρα της.
Ο γάμος τους, ωστόσο, δεν πέτυχε. Οι μεγάλες απουσίες του Γκίντερ Σακς προκαλούσαν πρόβλημα: «Σε διάστημα δύο ετών γάμου είναι ζήτημα αν τον είδα τρεις μήνες συνολικά», έγραψε η Μπαρντό στην αυτοβιογραφία της.

Οταν η Μπριζίτ Μπαρντό αγάπησε έναν πολυεκατομμυριούχο [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Οταν η Μπριζίτ Μπαρντό αγάπησε έναν πολυεκατομμυριούχο [εικόνες] | iefimerida.gr 7


Τελικά το ζευγάρι χώρισε μετά από δύο χρόνια γάμου, κατηγορώντας ο ένας τον άλλο για απιστία. «Εγώ τον είχα ήδη απατήσει, σίγουρα, αλλά μου το είχε ανταποδώσει στο πολλαπλό», έγραψε. Ο Γκίντερ Σακς και η Μπριζίτ Μπαρντό χώρισαν τον Οκτώβριο του 1969.

Οταν η Μπριζίτ Μπαρντό αγάπησε έναν πολυεκατομμυριούχο [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Οταν η Μπριζίτ Μπαρντό αγάπησε έναν πολυεκατομμυριούχο [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Οταν η Μπριζίτ Μπαρντό αγάπησε έναν πολυεκατομμυριούχο [εικόνες] | iefimerida.gr 10

Μόλις πέρασαν μερικές εβδομάδες από το διαζύγιο, ο Γκίντερ Σακς παντρεύτηκε την Mirja Larsson, ένα μοντέλο από την Σουηδία, με την οποία απέκτησε άλλα δύο παιδιά και έμειναν παντρεμένοι ως το τέλος της ζωής του.

Οταν η Μπριζίτ Μπαρντό αγάπησε έναν πολυεκατομμυριούχο [εικόνες] | iefimerida.gr 11
Οταν η Μπριζίτ Μπαρντό αγάπησε έναν πολυεκατομμυριούχο [εικόνες] | iefimerida.gr 12


Ο Σακς αυτοκτόνησε στο σαλέ του στο Gstaad το 2011, με όπλο, σε ηλικία 78 ετών. Είχε περάσει όλη τη ζωή του στην πολυτέλεια, παθιασμένος φωτογράφος, μεταξύ του Σεν Τροπέ και του Gstaad.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ