«Εκανα swinging με τον σύντροφό μου, αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα είχε αυτή την κατάληξη» - iefimerida.gr

«Εκανα swinging με τον σύντροφό μου, αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα είχε αυτή την κατάληξη»

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γυναίκα που έχει δοκιμάσει το swinging, δηλαδή την ανταλλαγή συντρόφων κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, διηγείται την εμπειρία της στο περιοδικό Elle και εξηγεί πώς βελτίωσε τη σχέση με τον τότε σύντροφο και πλέον συζυγό της.

«Ξεκίνησε περισσότερο σαν ένα είδος αστείου μεταξύ μας όταν συζητούσαμε αυτά που θα θέλαμε να έχουμε κάνει στη ζωή μας μέχρι να γίνουμε 40. «Θέλεις να πάμε σε swingers club;», μου είπε μια μέρα απερίφραστα ο σύντροφός μου.

Ήμασταν και οι δύο γύρω στα 30 και βγαίναμε για μερικά χρόνια. Κανείς από τους δύο δεν ήταν παντρεμένος ή είχε παιδιά από προηγούμενο γάμο. Όταν γνωριστήκαμε το «κλικ» είχε γίνει στιγμιαία και είχαμε «κολλήσει» εξ' αρχής. Τον πρώτο καιρό είχαμε σχέση εξ αποστάσεως, πράγμα που πάλι μας βγήκε σε καλό γιατί πάντα ανυπομονούσα για την επόμενη συνάντησή μας και μετά το πήγαμε πιο σοβαρά. Είχαμε καταφέρει να έχουμε μιαυπέροχη σχέση.

Σε κάθε περίπτωηση, τότε ακόμα, δεν ήξερα καν τι είναι ακριβώς αυτό το «swinging».

Η εξομολόγηση μιας γυναίκας για την εμπειρία με τον σύζυγό της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SWINGING σχέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ