Με μηνύσεις απειλεί η Μελάνια: Η διαφήμιση αγγλικών που την έκανε πυρ και μανία - iefimerida.gr

Με μηνύσεις απειλεί η Μελάνια: Η διαφήμιση αγγλικών που την έκανε πυρ και μανία

«Απλά φαντάσου τι μπορείς να κάνεις με λίγα αγγλικά» / Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΕPA ANTONIO BAT
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Απλά φαντάσου πού μπορείς να φτάσεις με λίγα μόνο Αγγλικά» έγραψε σε διαφημιστική αφίσα το Αμερικανικό Ινστιτούτο στο Ζάγκρεμπ και η Μελάνια έγινε «πυρ και μανία».

Το ομολογουμένως έξυπνο λογοπαίγνιο είχε ως σκοπό να δείξει στους εν δυνάμει Κροάτες μαθητές του ότι όπως μία Σλοβένα, που δεν είχε μητρική γλώσσα τα αγγλικά κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο, έτσι μπορούν και αυτοί.

Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, η Μελάνια δεν αντιλήφθηκε το περιπαικτικό ύφος της διαφήμισης και έγινε «πυρ και μανία» απειλώντας μάλιστα με μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Μάλιστα, οι αφίσες έχουν ήδη απομακρυνθεί από την κοινή θέα καθώς η Σλοβένα δικηγόρος της Πρώτης Κυρίας κινήθηκε άμεσα.

Η Νατάσα Πιρκ-Μούσαρ δήλωσε μάλιστα ότι είναι ικανοποιημένη με το γεγονός ότι το Ινστιτούτο παραδέχτηκε ότι παραβίασε το νόμο. Και έτσι απομακρύνθηκαν την Τρίτη οι επίμαχες αφίσες. «Διερευνούμε ωστόσο, περαιτέρω πιθανές νομικές κινήσεις», επεσήμανε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μελανιά Τραμπ μήνυση Ζάγκρεμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ