Νέα καριέρα για τον Ρίο Φέρντιναντ -Γίνεται επαγγελματίας πυγμάχος [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα καριέρα για τον Ρίο Φέρντιναντ -Γίνεται επαγγελματίας πυγμάχος [βίντεο]

Από το γήπεδο στο ρινγκ ο Ρίο Φέρντιναντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για χρόνια, ο Ρίο Φέρντιναντ σήκωνε κούπες. Τώρα, έχει βάλει διαφορετικά τρόπαια στο μάτι: ζώνες.

Ο 38χρονος Αγγλος ανακοίνωσε ότι ξεκινά μία νέα καριέρα, αυτή τη φορά ως επαγγελματίας πυγμάχος, δύο χρόνια μετά την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο.

Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας δήλωσε ότι το αποφάσισε επειδή ήταν μία πρόκληση για εκείνον. «Εχω κερδίσει τίτλους και τώρα στοχεύω σε μία ζώνη», πρόσθεσε σύμφωνα με το BBC.

Ο Φέρντιναντ, ο οποίος έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Αγγλίας και ένα Champions League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προπονείται με τον πρώην πρωταθλητή της πυγμαχίας Ρίτσι Γούντχολ. «Με τον καιρό πιστεύω ότι σίγουρα μπορεί να αγωνίζεται στο ρινγκ σαν επαγγελματίας. Εχει φυσική δύναμη στο δεξί του χέρι, είναι σε εξαιρετικά καλή φυσική κατάσταση και μαθαίνει με ενθουσιασμό», σχολίασε ο τελευταίος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ