Τζόνσον: Ασφαλώς και δεν παραιτούμαι -θα επιτύχουμε ένα φανταστικό Brexit - iefimerida.gr

Τζόνσον: Ασφαλώς και δεν παραιτούμαι -θα επιτύχουμε ένα φανταστικό Brexit

Τζόνσον: Ασφαλώς και δεν παραιτούμαι/ Φωτογραφία:
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόκειται να παραιτηθεί διαμήνυσε ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, παρά τις φήμες ότι θα αποχωρούσε αν η Τερέσα Μέι δεν ικανοποιούσε τα αιτήματά του αναφορικά με το Brexit.

«Όχι ... Ασφαλώς όχι, θα επιτύχουμε ένα φανταστικό Brexit», δήλωσε ο Τζόνσον ερωτηθείς από δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη για το αν σχεδιάζει να παραιτηθεί. «Δουλεύουμε μαζί και το σημαντικό είναι να εξασφαλίσουμε ότι η Βρετανία θα μπορέσει να επωφεληθεί από τις ευκαιρίες που παρέχει το Brexit».

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός πρόκειται να μιλήσει την Παρασκευή από την Φλωρεντία για το Brexit και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Telegraph στενοί φίλοι του Τζόνσον θεωρούν ότι δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να αποχωρήσει, στην περίπτωση που εκείνη υποστηρίξει μια διαρκή καταβολή πληρωμών για να έχει η Βρετανία πρόσβαση στην ενιαία αγορά της ΕΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζόνσον Μέι Brexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ