Δραγασάκης: Δεν θα χρειαστούμε τέταρτο πρόγραμμα - iefimerida.gr

Δραγασάκης: Δεν θα χρειαστούμε τέταρτο πρόγραμμα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψή του πως «δεν θα χρειαστούμε τέταρτο πρόγραμμα», εξέφρασε ο Γιάννης Δραγασάκης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89. επεσήμανε ότι η οικονομία έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης, η ανεργία μειώνεται, η δοκιμαστική έξοδος στις αγορές πήγε καλά και υπάρχει ένα κλίμα στην Ευρώπη ότι η Ελλάδα έχει κάνει πολλά, παρά το γεγονός ότι μας έχουν φερθεί σκληρά. Παράλληλα χαρακτήρισε ρεαλιστικό το σχέδιο για έξοδο από τα προγράμματα και την επιτροπεία τον Αύγουστο του 2018, τονίζοντας όμως πως η ελεύθερη πρόσβαση στις αγορές δεν σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε σε δημοσιονομικό επίπεδο.

Αναφερθείς στο Δ.Ν.Τ και τη συμμετοχή του η όχι στο ελληνικό πρόγραμμα είπε «υπάρχει ένας γκρίζος παράγοντας, όμως το θέμα δεν είναι αν θα μείνει ή αν θα φύγει από την Ελλάδα, αλλά αν θα μείνει ή αν θα φύγει από την Ευρώπη. Οι εξελίξεις πάντως περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι στα χέρια μας, της κυβέρνησης, του λαού και της αντιπολίτευσης. Θεωρώ ότι υπάρχουν και θέματα που μπορούν να υπάρχουν κοινές θέσεις. Τα υπερβολικά αιτήματα του Ταμείου μπορούν να μας βρουν με κοινή θέση», κατέληξε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ