Η beauty editor Εφη Ανέστη θέλει να σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η beauty editor Εφη Ανέστη θέλει να σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εφη εργαζόταν για τουλάχιστον μία εικοσαετία στα πιο πετυχημένα γυναικεία περιοδικά και εφημερίδες της Ελλάδας και πέρασε τα 17 από αυτά ως beauty director στο ελληνικό Cosmopolitan.

Τώρα τελευταία έχει κάνει στροφή στον digital κόσμο (λογικό βήμα), σκορπώντας θετική ενέργεια και κοριτσίστικη τρέλα μέσω της επιχείρησης χαρτικών που σχεδιάζει η ίδια και φιλοξενεί στο blog της BeautyDiaries.

Της αρέσει πολύ να κρατάει διαδικτυακά ημερολόγια (έχει άλλα δυο) τα οποία σπανίως ανανεώνει αλλά χαίρεται να γνωρίζει πως βρίσκονται εκεί. Η σειρά της από planners, ημερολόγια, σελιδοδείκτες, μολύβια, κούπες και άλλα πολλά έχει κάνει θραύση από τότε που ξεκίνησε, ειδικά στον χώρο του Ιnstagram με δύο χιλιάδες followers στον λογαριασμό του e-shop και δέκα χιλιάδες στον προσωπικό της Έφης.

Γνωρίστε καλύτερα την Εφη Ανέστη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ