Το βίντεο από τα 75α γενέθλια του Σόιμπλε -Λαμπροί εορτασμοί [βίντεο] - iefimerida.gr

Το βίντεο από τα 75α γενέθλια του Σόιμπλε -Λαμπροί εορτασμοί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γερμανίδα καγκέλαριος Άνγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ παραβρέθηκαν, χθες Δευτέρα, στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 75α γενέθλια του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο Όφενμπουργκ.

Η Μέρκελ ευχήθηκε στον υπουργό Οικονομικών να έχει υγεία, περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και νέες ανακαλύψεις, ενώ ο Γιούνκερ από την πλευρά του επαίνεσε τον Σόιμπλε για τα επιτεύγματά του. «Ο Σόιμπλε διασφαλίζει ότι προσπερνάμε ο ένας τον άλλο στην Ευρώπη, αλλά ότι προχωρούμε προς μία κατεύθυνση», είπε προσθέτοντας ότι «έκανε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος».

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της Κομισιόν δήλωσε τα εξής για τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ: «Όταν ήταν ιδιαίτερα θυμωμένος, μου έλεγε είσαι καθολικός και μπορείς να εξομολογηθείς, είμαι ευαγγελιστής και πρέπει να πω την αλήθεια».

Σε δηλώσεις του ο Σόιμπλε περιέγραψε πόσο του άρεσαν οι εορτασμοί για τα 75α γενέθλιά του και ότι ήδη σκέφτεται τα 80α του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ