Παπαγιάννης για την γέννα της Δαλιάνη: Ημασταν αγχωμένοι και είχαμε μία μαία που την έλεγαν κυρία Φονιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Παπαγιάννης για την γέννα της Δαλιάνη: Ημασταν αγχωμένοι και είχαμε μία μαία που την έλεγαν κυρία Φονιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την πρόωρη γέννα της γυναίκας του Αγγελικής Δαλιάνη, μίλησε ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης αποκαλύπτοντας πως έζησαν μία μικρή περιπέτεια μέχρι να έρθει στον κόσμο το μωρό.

Όπως είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1 για καλό και για κακό σταμάτησαν και ένα περιπολικό προκειμένου να φτάσουν πιο άμεσα στο μαιευτήριο όταν «έσπασαν τα νερά» της συζύγου του.
«Ήθελε να βγει πιο νωρίς. Δύο μήνες πιο νωρίς από ότι έπρεπε. Ήταν όλο πολύ ξαφνικό. Ήταν και λίγο επικίνδυνο το όλο θέμα. Είναι σε θερμοκοιτίδα και τα πάει πάρα πολύ καλά. Εγώ ήμουν στο ένα μαγαζί και η Αγγελική στο άλλο, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχουμε πρόβλημα. Δεν αγχώθηκα πολύ. Βρήκαμε κι ένα περιπολικό στο δρόμο, τους είπαμε ότι έχουμε πρόβλημα και φτάσαμε καρφί» διηγήθηκε ο ηθοποιός.

Εκμυστηρεύτηκε, τέλος, ότι το φυσιολογικό άγχος τους επέτεινε το όνομα της μαίας που ήταν Μαριάνθη Φονιά: «Ήμασταν όλοι αγχωμένοι και πάνω σε όλο αυτό είχαμε και μια μαία που την έλεγαν Μαριάνθη Φονιά. Ήταν λίγο αγχωτικό όλο αυτό... Εγώ το είχα δει το μωρό, η Αγγελική όχι, γιατί ήταν πολύ δύσκολη η επέμβαση. Σήμερα τον είδε τον μικρό, τον ακούμπησε κιόλας με το δάχτυλο και είναι χαρούμενη».

Όσο για το παιδί, σύμφωνα με τον Μάνο Παπαγιάννη, «στην αρχή έμοιαζε στον πεθερό μου και είχα στεναχωρηθεί γιατί βγήκε λίγο καραφλούλης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΑΛΙΑΝΗ Παπαγιάννης μωρό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ