Καρέ καρέ πώς φτιάχνεται ένα Gucci φόρεμα... υπερπαραγωγή -Σε 870 ώρες, στο χέρι [βίντεο] - iefimerida.gr

Καρέ καρέ πώς φτιάχνεται ένα Gucci φόρεμα... υπερπαραγωγή -Σε 870 ώρες, στο χέρι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο της τραγούδι παρουσίασε η καλλιτέχνις Μπιορκ, δημοσιεύοντας το Σαββατοκύριακο στο You Tube το παραισθησιογόνο βίντεο κλιπ για το κομμάτι The Gate, με το φόρεμά της να κλέβει την παράσταση.

Συγκεκριμένα, το ατμοσφαιρικό βίντεο της τραγουδίστρια έγινε σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Gucci, Αλέξανδρου Μισέλ και του καλλιτέχνης Άντριου Τόμας Χουάνγκ.

Με το φόρεμα- έργο τέχνης να θυμίζει κάτι από διάστημα, ο οίκος δημοσίευσε στιγμιότυπα από την σχολαστική διαδικασία δημιουργίας του, αποκαλύπτοντας πως χρειάστηκαν συνολικά 870 ώρες για να φτιαχτεί.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gucci (@gucci) στις Σεπ 15, 2017, 11:59μμ PDT

Συγκεκριμένα, για να δημιουργηθεί και να «ενωθεί» αυτό ιριδίζων, πτυχωτό φόρεμα από PVC το οποίο μοιάζει σαν ειδικό εφέ χρεάστηκαν 550 ώρες δημιουργίας του πατρόν και επιπλέον 320 ώρες για το χειροποίητο κέντημα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gucci (@gucci) στις Σεπ 16, 2017, 7:21πμ PDT

Το φόρεμα, μάλιστα, αποτελείται από οκτώ μέτρα PVC και άλλα 20 μέτρα μεταξωτής οργάντζας, με αποτέλεσμα να μοιάζει περισσότερο με κατασκεύασμα από υπολογιστή, παρά με αληθινή δημιουργία.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Björk (@bjork) στις Σεπ 5, 2017, 3:43πμ PDT

Η Μπιορκ, η οποία είναι γνωστή για το φουτουριστικό στιλ της και την τάση της να βάζει περίεργες μάσκες στο πρόσωπό της είχε δηλώσει πως αρχικά δεν ενθουσιάστηκε με την συνεργασία με την Gucci. «Δεν είμαι τόσο καλή με αυτές τις τεράστιες εταιρίες και δεν μου αρέσουν τόσο πολύ». είπε, αναφερόμενη σε σχέση με μεγάλες μάρκες όπως την Gucci.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Gucci ΜΠΙΟΡΚ φόρεμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ