Ηράκλειο: Αυτή είναι η 33χρονη μητέρα που πέθανε αφού άφησε τα παιδιά της στο σχολείο - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Αυτή είναι η 33χρονη μητέρα που πέθανε αφού άφησε τα παιδιά της στο σχολείο

H 33χρονη Μαρία Κυριακάκη - Γεωργιάδη. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ekriti.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη θλίψη βυθίστηκε το Ηράκλειο Κρήτης από τον θάνατο της 33χρονης Μαρίας Κυριακάκη - Γεωργιάδη, της μητέρας που άφησε την τελευταία της πνοή λίγα λεπτά αφού άφησε στο σχολείο τα δύο της παιδιά, χθες το πρωί.

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα παραπονέθηκε σε άλλους γονείς ότι δεν αισθανόταν καλά, είχε τάσεις λιποθυμίας και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κατέρρευσε. Οι προσπάθειες του γιατρού του ΕΚΑΒ και ακολούθως των γιατρών στο Βενιζέλειο δεν απέδωσαν. Όπως αναφέρει το ekriti.gr, η 33χρονη μητέρα έφυγε από ανεύρυσμα εγκεφάλου, κάτι που όμως θα πιστοποιηθεί από το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί σήμερα στις 11:00 στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Μασταμπά, όπου ο σύζυγος, τα παιδιά της, συγγενείς και φίλοι θα της πουν το τελευταίο αντίο.

Ηράκλειο: Αυτή είναι η 33χρονη μητέρα που πέθανε αφού άφησε τα παιδιά της στο σχολείο | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη 33χρονη μητερα θάνατος σχολείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ