Ο Πικέ απαντάει στις φήμες περί χωρισμού με την Σακίρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Πικέ απαντάει στις φήμες περί χωρισμού με την Σακίρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απάντηση σε όσους τον θέλουν να χωρίζει με την Σακίρα έδωσε μέσω Instagram ο Ζεράρ Πικέ, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο διεθνής άσσος ανέβασε μία φωτογραφία με την Σακίρα και τα παιδιά τους να αγναντεύουν ένα τοπίο, γράφοντας «Οικογενειακές στιγμές» και δίνοντας έτσι τέλος στις φήμες περί χωρισμού.

Ο Πικέ απαντάει στις φήμες περί χωρισμού με την Σακίρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εκτός αυτού ο Πικέ δεν έμεινε μόνο στην φωτογραφία, αλλά ανέβασε και στον λογαριασμό του στο Twitter το νέο τραγούδι της Σακίρα, δείχνοντας την υποστήριξη του.

Ο Πικέ απαντάει στις φήμες περί χωρισμού με την Σακίρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φαίνεται, λοιπόν, πως το ζευγάρι δεν χώρισε, αλλά παραμένει μαζί και αγαπημένο, ενώ οι ελάχιστες κοινές εμφανίσεις τους τον τελευταίο καιρό ίσως να οφείλεται στο γεγονός πως η διάσημη τραγουδίστρια ξεκινά παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση του νέου της άλμπουμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σακίρα Πικέ χωρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ