Pauline Ducruet: H εγγονή της Γκρέις Κέλι λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων - iefimerida.gr

Pauline Ducruet: H εγγονή της Γκρέις Κέλι λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η σχέση μου με την Pauline είναι ξεχωριστή. Ξέρει ότι πάντα θα είμαι εκεί να της κρατώ το χέρι» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Στεφανί του Μονακό για την κόρη της Pauline.

Η Pauline Ducruet είναι πλέον 23 ετών και αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό που πάντα ήθελε: το σχέδιο μόδας. Τόσο η μητέρα της, πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό όσο και ο πατέρας της, Daniel Ducruet, δεν ήθελαν να σταθούν εμπόδιο στο όνειρό της.

Μεγαλώνοντας με μια γιαγιά (την Grace Kelly) που υπήρξε style icon αφήνοντας για πάντα το αποτύπωμά της στον κόσμο της μόδας και με μια μητέρα που ακολούθησε ένα αντισυμβατικό μονοπάτι στη ζωή της και αφέθηκε στο συναίσθημα, ήταν σχεδόν αυτονόητο ότι η Pauline θα γινόταν μια αυτόφωτη προσωπικότητα, ένα ανήσυχο πνεύμα με ευαισθησίες που θα αναζητούσε συνεχώς την ομορφιά.

Στα 18 της αποφάσισε να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει με τις δικές της δυνάμεις.

Διάβασε τη συναρπαστική ιστορία της Pauline Ducruet και πως τα κατάφερε στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Pauline ducruet Grace Kelly
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ