«Πυρά» ΝΔ κατά Μαξίμου: Προσφυγή στο ΕΣΡ για άγνωστη εταιρεία δημοσκοπήσεων - iefimerida.gr

«Πυρά» ΝΔ κατά Μαξίμου: Προσφυγή στο ΕΣΡ για άγνωστη εταιρεία δημοσκοπήσεων

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άμεση και σφοδρή ήταν η αντίδραση της ΝΔ στην κίνηση της Κουμουνδούρου να εκδώσει ενημερωτικό σημείωμα, επικαλούμενο στοιχεία δημοσκόπησης από εταιρεία εκτός συστήματος πιστοποίησης.

Κύκλοι της Πειραιώς σημείωναν: «Η παρέα του Μεγάρου Μαξίμου για μεγάλο διάστημα κατήγγειλε συλλήβδην τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Τώρα βγάζει non paper χρησιμοποιώντας στοιχεία μιας άγνωστης εταιρείας εκτός συστήματος πιστοποίησης, εκτός ΣΕΔΕΑ, εκτός οποιουδήποτε έλεγχου, χωρίς καμία παρουσία και εκπροσώπηση». Και τόνιζαν:

«Η προπαγάνδα τους δεν έχει όρια. Η Νέα Δημοκρατία αύριο (σ.σ. την Τρίτη 19/9) προσφεύγει στο Ε.Σ.Ρ. προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση της νομιμότητας στην διεξαγωγή και δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων».
Υπενθυμίζεται ότι η Κουμουνδούρου σε non paper είχε νωρίτερα υποστηρίξει ότι «καταρρέει το δημοσκοπικό αφήγημα της ΝΔ» επικαλούμενη και δημοσκόπηση της Common View.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ