«Είμαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, αλλά δε νιώθω ένοχη για τίποτα» - iefimerida.gr

«Είμαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, αλλά δε νιώθω ένοχη για τίποτα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γυναίκα που έχει σχέση με έναν άντρα που είναι ήδη σε σχέση διηγείται την ιστορία της και δείχνει και την «τρίτη» πλευρά του νομίσματος.

Λένε πως για να υπάρξει τρίτο πρόσωπο μέσα σε μια σχέση σημαίνει ότι έχει ήδη δημιουργηθεί «χώρος» από το ζευγάρι. Έτσι, το καινούριο άτομο μπαίνει και καλύπτει κενά, άλλες φορές με τέτοια φόρα που καταλήγει να διαλύει εντελώς την ήδη ταραγμένη σχέση ενώ άλλες τείνει να πάρει έναν υποστηρικτικό ρόλο για τη σχέση που τελικά την συντηρεί και με έναν παράδοξο, αλλά τελικά ρεαλιστικό τρόπο την αναγεννά.

Συνήθως αυτές οι ιστορίες ακούγονται από την πλευρά της απατημένης συντρόφου. Αυτή η γυναίκα γράφει την ιστορία της στη The Guardian από την πλευρά στην οποία κλείνουμε τα μάτια και επιλέγουμε να αγνοούμε, αλλά τελικά μπορεί να πει πολλά για το είδος της σχέσης μέσα στην οποία έχει μπει. Αυτή του τρίτου προσώπου. Και μάλιστα ενός τρίτου προσώπου που έχει πάρει τη τις αποφάσεις του, έχει πλήρη συνείδηση του ρόλου του και δε νιώθει καμία ενοχή γι' αυτόν.

Διαβάστε την εξομολόγηση μιας γυναίκας που έχει το ρόλο του τρίτου προσώπου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέση εξωσυζυγική σχέση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ