Η Μέρκελ δειπνεί και... αποφασίζει για το μέλλον της Ευρωζώνης - iefimerida.gr

Η Μέρκελ δειπνεί και... αποφασίζει για το μέλλον της Ευρωζώνης

Η Μέρκελ δειπνεί και... αποφασίζει για το μέλλον της Ευρωζώνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους επικεφαλής των χωρών του λεγόμενου σκληρού πυρήνα της Ευρωζώνης δειπνεί η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου να οριστεί το πλαίσιο των διαβουλεύσεων για το μέλλον της Ευρωζώνης.

Μετά το πρόσφατο δείπνο του Ιανουαρίου στο οποίο η Άνγκελα Μέρκελ, είχε συναντηθεί με τον Αυστριακό καγκελάριο και τους πρωθυπουργούς της Πορτογαλίας και της Σουηδίας, τώρα η γερμανική καγκελαρία προγραμμάτισε για την ερχόμενη Δευτέρα, συνάντηση-δείπνο με τους πρωθυπουργούς της Ολλανδίας, της Δανίας και της Εσθονίας.

Συγκεκριμένα η κυρία Μέρκελ θα δειπνήσει με τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε, τον Δανό Χέλε Τόρνινγκ-Σμιντ, και τον Εσθονό Άντρους Άνσιπ στο Μέσεμπεργκ, βόρεια του Βερολίνου.

Τέλος, κυβερνητικοί αξιωματούχοι στη Γερμανία τονίζουν πως τις επόμενες εβδομάδες η Γερμανίδα καγκελάριος θα έχει κι άλλες ανεπίσημες συναντήσεις με εταίρους της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ