Cindy Gallop: Η γυναίκα που αποφάσισε να μας μάθει ότι το σεξ δεν είναι απλά μια ταινία πορνό - iefimerida.gr

Cindy Gallop: Η γυναίκα που αποφάσισε να μας μάθει ότι το σεξ δεν είναι απλά μια ταινία πορνό

Getty Images / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Cindy Gallop ξεκίνησε την καριέρα της στο marketing της θεατρικής σκηνής της Αγγλίας αρκετά χρόνια πριν αναζητήσει μία θέση εργασίας στο χώρο της διαφήμισης.

Τελικά έπιασε δουλειά στην εταιρία Bartle Bogle Hegarty του Λονδίνου το 1989 και εξαιτίας του ταλέντου της κατάφερε να κλείσει συμφωνίες με εξαιρετικά σημαντικούς πελάτες όπως η Coca Cola, η Ray Ban και η Polaroid.

Το 2003 κέρδισε το βραβείο Advertising Woman of the Year από την οργάνωση Advertising Women of New York και τελικά ίδρυσε την δική της επιχείρηση, Cindy Gallop LLC, το 2006. Η Cindy προκάλεσε σαματά στον χώρο της διαφήμισης αλλά και εκτός όταν άνοιξε την ιστοσελίδα MakeLoveNotPorn.

Η παρουσίαση του site έγινε με μία τετράλεπτη ομιλία της ίδιας κατά την διάρκεια διάσκεψης της οργάνωσης TED και μετέπειτα χαρακτηρίστηκε ως "το γεγονός που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις.

Γνωρίστε καλύτερα τη Cindy Gallop στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ CINDY GALLOP
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ