Υπουργός του ΛΑΟΣ: Πως θα εφαρμόσουμε μέτρα που δεν ψηφίζουμε; - iefimerida.gr

Υπουργός του ΛΑΟΣ: Πως θα εφαρμόσουμε μέτρα που δεν ψηφίζουμε;

υπουργοί ΛΑΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου θέτουν οι τέσσερις υπουργοί που προέρχονται από τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό.

Οι κ.κ. Βορίδης, Γεωργίου, Γεωργιάδης και Ροντούλης υποβάλουν τις παραιτήσεις τους καθώς αδυνατούν να παραμείνουν στην κυβέρνηση και να στηρίξουν τις ρυθμίσεις που έρχονται για ψήφιση στη Βουλή. «Είναι δυνατόν να καταψηφίσουμε τα μέτρα ως βουλευτές και να τα εφαρμόσουμε ως υπουργοί» έλεγε στο iefimerida.gr ένα από τα πρόσωπα που μετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα.

Ωστόσο, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός βρίσκεται ενώπιον του ενδεχομενου διάσπασης καθώς υπάρχουν κορυφαία στελέχη-υπουργοί και βουλευτές- οι οποίοι διαφωνούν με την καταψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης χωρίς προς το παρόν να δημοσιοποιούν τις ενστάσεις τους. Άγνωστο είναι όμως αν θα συνεχίσουν να σιωπούν η θα μιλήσουν δημοσίως μέσα στα επόμενα 24ωρα και τι ακριβώς θα κάνουν στην ψηφοφορία στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ