Θα μιλήσει στους παίκτες του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Βαγγέλης Μαρινάκης - iefimerida.gr

Θα μιλήσει στους παίκτες του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Εκνευρισμένος με τους παίκτες της ομάδας ο Βαγγέλης Μαρινάκης / Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή έχουν ήδη στο μυαλό τους άπαντες στον Ολυμπιακό μετά τη νέα γκέλα της ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης που άφησε την Ένωση μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εκνευρισμένος από τη νέα κακή εμφάνιση και απώλεια βαθμών και σκέφτηκε ακόμη και να κατέβει στα αποδυτήρια ώστε να μιλήσει στους παίκτες του.

Την τελευταία στιγμή όπως αναφέρει το ρεπορτάζ άλλαξε γνώμη αλλά είναι δεδομένο πως πριν τη διεξαγωγή του ντέρμπι θα επισκεφθεί τους παίκτες στο προπονητικό κέντρο ώστε να μιλήσει μαζί τους και να θέσεις τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Η εικόνα της ομάδας μετά την πρόκριση επί της Ριέκα, στους ομίλους του Champions League δεν είναι αυτή που θα περίμενε τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και ο κόσμος της ομάδας ενώ το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα κρίσιμο αφού σε ενδεχόμενη ήττα, η ψαλίδα μπορεί να ανοίξει ακόμη και στους πέντε βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ