Βίντεο: Ο τραγουδιστής των Linkin Park λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει -Χαρούμενος, με την οικογένειά του - iefimerida.gr

Βίντεο: Ο τραγουδιστής των Linkin Park λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει -Χαρούμενος, με την οικογένειά του

Ο τραγουδιστής των Linkin Park λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βίντεο που αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της κατάθλιψης στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ο Τσέστερ Μπένινγκτον, ο τραγουδιστής των Linkin Park, μοιράστηκε η σύζυγός του.

Σε αυτό, ο τραγουδιστής φαίνεται να γελάει και να διασκεδάζει με οικείους του, λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει. «Έτσι έμοιαζε η κατάθλιψη σε εμάς μόλις 36 ώρες πριν το θάνατό του», έγραφε η Ταλίντα Μπένινγκτον στο Twitter όπου και ανέβασε το βίντεο. Λίγο πριν το αναρτήσει, η σύζυγος του τραγουδιστή είχε γράψει: «Το επόμενο tweet είναι το πιο προσωπικό που έχω κάνει ποτέ. Δείχνω αυτό για να μάθετε ότι η κατάθλιψη δεν έχει πρόσωπο ή διάθεση».

Ο τραγουδιστής των Linkin Park ήταν πατέρας 6 παιδιών, ενώ αμέσως μετά την αυτοκτονία του ο ένας του γιος, Ντράβεν, έφτιαξε τρία βίντεο για την Εθνική Εβδομάδα Πρόληψης της Αυτοκτονίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκτονία τσεστερ μπένινγκτον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ