Με σέξι λευκό μίνι στην πρεμιέρα της η Φαίη Σκορδά [βίντεο] - iefimerida.gr

Με σέξι λευκό μίνι στην πρεμιέρα της η Φαίη Σκορδά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανέμορφη και λαμπερή έκανε πρεμιέρα η Φαίη Σκορδά στο ανανεωμένο Πρωινό του Ant1.

Με ένα τεράστιο χαμόγελο και ένα λευκό μίνι φόρεμα, που αναδείκνυε το σώμα της, η παρουσιάστρια είπε την πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατές, μιλώντας για το άγχος της πρεμιέρας.

«Την πρώτη καλημέρα θα την πω σε σας! Καλημέρα σας! Καλωσορίσατε στο Πρωινό! Και αυτή τη σεζόν μαζί σας. Οι παλιές φίλες με γνωρίζετε, θέλω λίγο τον χρόνο μου στην πρεμιέρα. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, αλλά ευτυχώς έχω εσάς, πήρα τις ευχές σας, πήρα τα φιλιά σας.. Ξεκινάμε σήμερα… Θέλω λίγα λεπτά…», είπε και πήγε να φιλήσει τον Γιάννη Λάτσιο, που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά περπάτησε στο πλατό παρουσίασε τους φετινούς της συνεργάτες: Λίτσα Πατέρα, Βασίλης Καλλίδης, Δημήτρης Μακρινιώτης, Θέμης Γεωργαντάς, Κώστας Τσουρός, Κλεοπάτρα Πατλάκη, Άρης Καβατζίκης, Σοφία Τουντούρη, Τζένη Μελιτά Μαντώ Γαστεράτου.

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαίη Σκόρδα πρεμιέρα ANT1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ