Ωρα μηδέν στον Παναθηναϊκό - Ανοίγει τα χαρτιά του ο Αλαφούζος - iefimerida.gr

Ωρα μηδέν στον Παναθηναϊκό - Ανοίγει τα χαρτιά του ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος λίγο πριν τη συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο / Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ναυάγιο στη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δρομολογεί εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και μάλιστα άμεσες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επέλεξε να μην μιλήσει μετά την ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στην οποία εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους δεν θα ασχοληθεί τελικά με την ΠΑΕ ενώ επεσήμανε ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού από την ημέρα ενασχόλησής του με την ομάδα έχει βάλει στο σύλλογο περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ.

Εντός των επόμενων 48 ωρών, ο Αλαφούζος αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα για την κατάσταση στον σύλλογο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν αποκλείεται να ανακοινώσει την αποχώρησή του, κάτι που ίσως δείχνει και η στάση του το τελευταίο διάστημα.

Το σίγουρο είναι πως οι πράσινοι μπαίνουν ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας τους αφού με το οικονομικό άνοιγμα της ΠΑΕ, τα χρέη αλλά και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Αλαφούζου, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ