Κρεμαστινός: «Το δίλημμα είναι, θάνατος τώρα ή πιθανός μελλοντικός θάνατος» - iefimerida.gr

Κρεμαστινός: «Το δίλημμα είναι, θάνατος τώρα ή πιθανός μελλοντικός θάνατος»

Κρεμαστινός: «Το δίλημμα είναι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μέτρα που εισηγείται η τρόικα και το ΔΝΤ είναι μέτρα κοινωνικής εξαθλίωσης που θα «βαλκανοποιήσουν» την οικονομία ανοίγοντας δρόμο για επενδύσεις όταν η χώρα παραδοθεί με μισθούς πείνας για τους εργαζόμενους και μηδενική φορολογία τονίζει στο iefimerida.gr ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός ενώ όπως υποστηρίζει η μοναδική σωτηρία της χώρας είναι η ανάπτυξη με προγράμματα τύπου σχεδίου Μάρσαλ ή Ντελόρ.

«Αν αυτό δεν συμβει η κοινωνική αναταραχή που επικρατεί τώρα μπορεί να εξελιχθεί σε κοινωνική εξέγερση» τονίζει χαρακτηριστικά ο βουλευτής Δωδεκανήσου.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς «αντί να συνδιαλέγονται με τους υπαλλήλους του ΔΝΤ, να κινητοποιήσουν το Ευρωκοινοβούλιο και τις κυβερνήσεις όλης της Ευρώπης, όπως ακριβώς έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν κέρδισε τα Μεσογειακά Προγράμματα. Μόνο τότε θα δει η χώρα φως. Αλλιώς, μας περιμένουν ακόμα χειρότερες μέρες»

Όσον αφορά στο ερώτημα εάν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός τονίζει ότι το δίλημμα που τίθεται τώρα στους βουλευτές είναι «εδώ και τώρα χρεοκοπία και θάνατος στην οικονομία της χώρας ή παράταση του μαρτυρίου της με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα τη σώσουν οι επενδυτές με τις επενδύσεις τους. Είναι όπως αντιλαμβάνεσθε, ένα δύσκολο δίλημμα. Θάνατος τώρα ή πιθανή σωτηρία κάποια στιγμή στο μέλλον; Αυτό θα κληθούν να ψηφίσουν οι βουλευτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ