Γερμανία: H νικήτρια της Eurovision 2010 ψηφίζει «δαγκωτό» Μέρκελ - iefimerida.gr

Γερμανία: H νικήτρια της Eurovision 2010 ψηφίζει «δαγκωτό» Μέρκελ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την εκρηκτική παρουσιάστρια-μοντέλο Σοφία Τομάλα άλλη μια επώνυμη Γερμανίδα σπεύδει να στηρίξει την Άνγκελα Μέρκελ ενόψει των κρίσιμων ομοσπονδιακών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Λένα Μάγιερ Λάντρουτ, νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision το 2010 με το τραγούδι “Satellite”.

Γερμανία: H νικήτρια της Eurovision 2010 ψηφίζει «δαγκωτό» Μέρκελ  | iefimerida.gr 0

H Lena ενημέρωσε χθες τους ακολούθους της στο Instagram και το Facebook ότι θα ψηφίσει τη «σιδηρά καγκελάριο» επειδή «δίνει στις γυναίκες το όραμα ότι μπορούν να γίνουν τα πάντα», όπως αναφέρει στη λεζάντα κάτω από τη σχετική φωτογραφία.

Γερμανία: H νικήτρια της Eurovision 2010 ψηφίζει «δαγκωτό» Μέρκελ  | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυριακάτικης Bild η Lena αναμένεται να είναι παρούσα σε σημερινή εκδήλωση στα κεντρικά της CDU στο Βερολίνο, όπου η Μέρκελ θα υποδεχθεί επώνυμους υποστηρικτές της, όπως ο πρώην παίκτης της Γερμανικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Αρν Φρίντριχ και ο διάσημος στη Γερμανία τραγουδιστής Heino.

Γερμανία: H νικήτρια της Eurovision 2010 ψηφίζει «δαγκωτό» Μέρκελ  | iefimerida.gr 2
Γερμανία: H νικήτρια της Eurovision 2010 ψηφίζει «δαγκωτό» Μέρκελ  | iefimerida.gr 3

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lena στηρίζει δημοσίως κάποια πολιτικό. Στη διάρκεια της αμερικανικής προεκλογικής εκστρατείας είχε εκφράσει μέσω Instagram την υποστήριξή της προς την Χίλαρι Κλίντον.

Σημειωτέον, πάντως, ότι ο θείος της διάσημης τραγουδίστριας, Νικολάους Μάγιερ Λάντρουτ διετέλεσε επί σειράν ετών σύμβουλος της Μέρκελ σε θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ