Οργή της Πρωτοψάλτη για την πετρελαιοκηλίδα: Και «χαρακίρι» να κάνουν οι υπεύθυνοι, η ζημιά έγινε - iefimerida.gr

Οργή της Πρωτοψάλτη για την πετρελαιοκηλίδα: Και «χαρακίρι» να κάνουν οι υπεύθυνοι, η ζημιά έγινε

Ξέσπασμα της Πρωτοψάλτη για τη ρύπανση στον Σαρωνικό (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία οργισμένη ανάρτηση στο Instagram σχολίασε η Αλκηστις Πρωτοψάλτη την τεράστια καταστροφή στον Σαρωνικό από την πετρελαιοκηλίδα.

«Και ''χαρακίρι ντροπής και αποτυχίας'' να κάνουν οι ανεύθυνο/υπεύθυνοι, η ζημιά έγινε» αναφέρει μεταξύ άλλων η ερμηνεύτρια και καλεί όλους να βοηθήσουν όσο μπορούν.

SOS Αργοσαρωνικός.'Εγκλημα και τιμωρία(?)...θλίψη και οργή!!!....Απο που να ξεκινήσεις και που να φτάσεις...και "χαρακίρι ντροπής και αποτυχίας" να κάνουν οι ανεύθυνο/ υπεύθυνοι η ζημιά της πετρελαιοκηλίδας έγινε ...Να βοηθήσουμε ο καθένας όπως μπορεί ...Καλημέρα...(η φωτογραφία ειναι μια βδομάδα πριν τη καταστροφή)....τα like δεν έχουν καμία σημασία ... όσο η αφύπνιση !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις Σεπ 15, 2017, 9:39μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ