Πλακιωτάκης: Κατόπιν εορτής οι παρεμβάσεις του πρωθυπουργού για την πετρελαιοκηλίδα - iefimerida.gr

Πλακιωτάκης: Κατόπιν εορτής οι παρεμβάσεις του πρωθυπουργού για την πετρελαιοκηλίδα

Φωτογραφία:Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο πρωθυπουργός δεν μας είπε πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία απορρύπανσης του Σαρωνικού και τι θα κάνει για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις από την πρωτοφανή οικολογική καταστροφή» αναφέρει ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρμόδιος τομεάρχης Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Σε δήλωσή του ο κ. Πλακιωτάκης αναφέρει:

Η χτεσινή έκτακτη σύσκεψη του Μαξίμου για το ναυάγιο του Αγία Ζώνη ΙΙ και τα όσα εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός είναι κατόπιν εορτής, και επιδιώκουν να περιορίσουν τις επικοινωνιακές επιπτώσεις της κυβέρνησης από την κρίση του ναυαγίου του δεξαμενόπλοιου Αγία Ζώνη ΙΙ.

Ο κ. Τσίπρας όμως, εκτός από την παραίτηση του κ. Κουρουμπλή ξέχασε να μας πεί το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία απορρύπανσης και το τι θα κάνει για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις από την πρωτοφανής οικολογική καταστροφή στο θαλάσσιο περιβάλλον του Σαρωνικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλακιωτακης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ