Χατζηδάκης: Σαφείς οι πολιτικές ευθύνες για τη ζημιά στον Σαρωνικό - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Σαφείς οι πολιτικές ευθύνες για τη ζημιά στον Σαρωνικό

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«H κυβέρνηση αυτοϋπονομεύεται στο θέμα των επενδύσεων, ενώ πρόκειται και πάλι να υποχωρήσει στο θέμα της Eldorado» σημειώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στην εφημερίδα Νέα Σελίδα τόνισε «Η θέση της ΝΔ είναι ξεκάθαρη. Προφανώς οι κανόνες δικαίου είναι σεβαστοί, αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορεί να αγνοεί κανείς ότι για να δημιουργήσουμε νέες δουλειές ένα είναι το βασικό εργαλείο: οι ιδιωτικές επενδύσεις».

Αναφορικά με την περιβαλλοντική ζημιά στον Σαρωνικό, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για «σαφείς πολιτικές ευθύνες» για τις οποίες, όμως «ουδείς παραιτείται».

Επίσης ανέφερε ότι οι συμφωνίες (με τους εταίρους) «δεν είναι γραμμένες σε πέτρα», και η ΝΔ εφαρμόζοντας γρήγορα ένα δικό της πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και διαρθρωτικών αλλαγών, θα μπορέσει να πείσει για την σοβαρότητα και την αποφασιστικότητά της, ώστε να βελτιώσει εν συνεχεία την διαπραγματευτική θέση της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ