Αιχμές από Θεοχάρη για τη διαδικασία ανάδειξης αρχηγού στην Κεντροαριστερά - iefimerida.gr

Αιχμές από Θεοχάρη για τη διαδικασία ανάδειξης αρχηγού στην Κεντροαριστερά

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θεωρώ πως η διαδικασία που εξελίσσεται απέχει από το να υπηρετήσει τη στόχευση να γυρίσει η χώρα μας σελίδα και να βρει ο κόσμος τον χαμένο του ενθουσιασμό και την αισιοδοξία», δηλώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Παραχωρώντας συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υποστήριξε ότι υπάρχουν κενά στη διαδικασία τονίζοντας ότι «έχουν κατατεθεί δέκα υποψηφιότητες που δεν έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους ούτε σε μια κοινή διακήρυξη αρχών. Δυσκολεύονται να συμφωνήσουν για την ηλεκτρονική ψηφοφορία και για το αν θα συζητήσουν όλοι μαζί ή όχι» και αναρωτιέται «σε ποια πολιτική κατεύθυνση θα κινηθεί το εγχείρημα;».

Ο κ. Θεοχάρης εκτιμά ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης με την απόφασή του να συμμετάσχει στη διαδικασία «ακυρώνει όλη τη μέχρι σήμερα ρητορική του», σημειώνει ότι «πρόκειται για μια ηρωική έξοδο από ένα εγχείρημα που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αλλά δυστυχώς "στέρεψε" στην πορεία» και προσθέτει ότι «η ανάγκη που γέννησε το Ποτάμι είναι εδώ».

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάρης Θεοχάρης ΔΗΣΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ