Αυτός είναι ο τρόπος για να καταλάβεις αν σου πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο τρόπος για να καταλάβεις αν σου πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θα μου πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά;». Πόσες φορές δεν έχεις κάνει κι εσύ αυτή την ερώτηση στον εαυτό σου; Θα ήθελες να το δοκιμάσεις, αλλά δεν ξέρεις αν σου ταιριάζει. Υπάρχει λύση και είναι πολύ απλή!

Κάποια στιγμή βαριέσαι τα μαλλιά σου και θέλεις μια ανανέωση, λογικό. Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν; Να αλλάξεις χρώμα, να κάνεις ένα διαφορετικό χτένισμα ή…να κουρευτείς.

Ωραία όλα στην ιδέα, αλλά στην πράξη τι γίνεται; Κι αν τελικά δεν σου ταιριάζει καθόλου το κοντό μαλλί; Πώς θα τα ξαναμακρύνεις γρήγορα;

Είμαστε εδώ για να σου δείξουμε τι μπορείς να κάνεις, με τον πιο απλό τρόπο, για να δεις αν θα σου ταιριάξει το κοντό μαλλί, πριν πιάσει ο κομμωτής σου το ψαλίδι στα χέρια του.

Άλλωστε μην ξεχνάς ότι η νέα τάση του φθινοπώρου θέλει τα μαλλιά να είναι κοντά και όλα δείχνουν πως η εικόνα της γυναίκας με τα πλούσια μακριά μαλλιά αποτελεί παρελθόν.

Mάθε το τρικ για να καταλάβεις αν σου πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΡΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΑ κούρεμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ