Πέθανε ο ηθοποιός Χάρι Ντιν Στάντον - iefimerida.gr

Πέθανε ο ηθοποιός Χάρι Ντιν Στάντον

Στα 91 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Στάντον (Φωτογραφία: AP/ Jordan Strauss)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός Χάρι Ντιν Στάντον, στα 91 του χρόνια.

Ο γεννημένος στο Κεντάκι ηθοποιός ήταν γνωστός από τους ρόλους του σε ταινίες όπως «Ο Νονός ΙΙ», «Ο μεγάλος δραπέτης», «Alien», «Παρίσι, Τέξας», αλλά και για τη συμμετοχή του στο πρόσφατο τηλεοπτικό ριμέικ «Twin Peaks».

Ο Στάντον πέθανε από φυσιολογικά αίτια, ειρηνικά, στο νοσοκομείο Cedars Sinai στο Λος Αντζελες, ανακοίνωσε ο ατζέντης του Τζον Κέλι.

Στην 60χρονη καριέρα του, ο Στάντον συνεργάστηκε με μερικούς από τους πλέον αξιόλογους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ, όπως τον Φράνσις Φορντ Κόπολα, τον Σαμ Πέκινπα, τον Μάρτιν Σκορσέζε, τον Ντέιβιντ Λιντς και τον Ρίντλεϊ Σκοτ.

Ο τελευταίος του ρόλος ήταν στην ταινία «Lucky», που θα βγει στους κινηματογράφους σε λίγο καιρό. Συνήθιζε να λέει ότι ο στενός του φίλος, Τζακ Νίκολσον του είχε δώσει τη σημαντικότερη επαγγελματική συμβουλή: «Ασε τα ρούχα να κάνουν την υποκριτική και απλά παίξε τον εαυτό σου».

Πέθανε ο ηθοποιός Χάρι Ντιν Στάντον | iefimerida.gr 0

Πληροφορίες: BBC, ΑΠΕ/ Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάρι Ντιν Στάντον Ηθοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ