Ο Λεβέντης στηρίζει... Κουρουμπλή: Κάνει ό,τι μπορεί, υπάρχει σημαντική βελτίωση! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Λεβέντης στηρίζει... Κουρουμπλή: Κάνει ό,τι μπορεί, υπάρχει σημαντική βελτίωση! [εικόνες]

Ο Λεβέντης στηρίζει Κουρουμπλή/ Φωτογραφία: ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/IntimesNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν αναπάντεχο υποστηρικτή στο ζήτημα των χειρισμών της οικολογικής καταστροφής στον Σαρωνικό βρήκε ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο λόγος για τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος ενημερώθηκε νωρίτερα μαζί με στελέχη του κόμματός του από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για το μέγεθος της καταστροφής και την πορεία των διαδικασιών απορρύπανσης.

«Ο κ. Κουρουμπλής κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, έχει όλες τις υπηρεσίες σε διαρκή επαγρύπνηση, έχει επιτευχθεί μια σημαντική βελτίωση, οι εστίες ρυπάνσεως έχουν εγκλωβιστεί σε ειδικούς χώρους στην θάλασσα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επεσήμανε ωστόσο ότι «Βέβαια υπάρχουν και μπαλώματα ρύπανσης στην θάλασσα. Πιστεύω ότι σε ένα- δυο μήνες αν οι υπηρεσίες δουλέψουν και δεν αδρανήσουν, θεωρώ ότι θα έχουμε φθάσει σε ένα αποτέλεσμα αποσόβησης του κακού. Τώρα μένει να εξεταστούν οι ευθύνες, που είναι υπόθεση της Δικαιοσύνης, πως έγινε αυτό και πως δόθηκαν άδειες στον άνθρωπο αυτό και η Ολομέλεια της Βουλής να κάνει μια συζήτηση το θέμα.

Επισημαίνω άλλη μια φορά, ότι πρέπει να είμαστε σίγουροι για το σφράγισμα των αποθεμάτων πετρελαίου στο πλοίο, γιατί αν έχουμε διαρροή τότε θα μιλάμε για έγκλημα».

Ο Λεβέντης στηρίζει... Κουρουμπλή: Κάνει ό,τι μπορεί, υπάρχει σημαντική βελτίωση! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Λεβέντης στηρίζει... Κουρουμπλή: Κάνει ό,τι μπορεί, υπάρχει σημαντική βελτίωση! [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Λεβέντης στηρίζει... Κουρουμπλή: Κάνει ό,τι μπορεί, υπάρχει σημαντική βελτίωση! [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο Λεβέντης στηρίζει... Κουρουμπλή: Κάνει ό,τι μπορεί, υπάρχει σημαντική βελτίωση! [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Φωτογραφίες: ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/IntimesNews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ