Eντυπωσιακό: Το αεροδρόμιο του Μονάχου έγινε... γήπεδο μπάσκετ [βίντεο] - iefimerida.gr

Eντυπωσιακό: Το αεροδρόμιο του Μονάχου έγινε... γήπεδο μπάσκετ [βίντεο]

Φωτογραφία: Bayern Munich BC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οργάνωση και το marketing σε άλλο... επίπεδο.

Ένα φιλικό διαφορετικό από τα συνηθισμένα θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο, με την Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο, στο.... αεροδρόμιο του Μονάχου!

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Αεροδρομίου του Μονάχου (15-17/09) οι άνθρωποι της Μπάγερν ετοίμασαν ένα γήπεδο μπάσκετ μέσα στο αεροδρόμιο της πόλης, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και το μεγάλο παιχνίδι. Είναι δεδομένο, μάλιστα, πως αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι, στασ χρονικά, που θα διεξαχθεί στο αεροδρόμιο του Μονάχου και ήδη το ενδιαφέρον, από πλευράς κόσμου, είναι τεράστιο.

Δείτε πώς οι άνθρωποι της Βαυαρικής ομάδας μετέτρεψαν το αεροδρόμιο της πόλης σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο μπάσκετ, για τις ανάγκες του σπουδαίου φιλικού:

Endlich geht's los! Heute beginnen die "Airport Basketball Days" (15.-17.09.) und der @MUC_Airport ist bereit! ✈️ #airportbasketball pic.twitter.com/Fhom9xShRP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροδρόμιο Μόναχο μπάσκετ γήπεδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ