Θεοχαρόπουλος: Συγκρότηση ενιαίου κι όχι αρχηγοκεντρικού κόμματος της Κεντροαριστεράς - iefimerida.gr

Θεοχαρόπουλος: Συγκρότηση ενιαίου κι όχι αρχηγοκεντρικού κόμματος της Κεντροαριστεράς

«Υπερβολικός αριθμός υποψηφίων για την Κεντροαριστερά»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία αν μετά την εκλογή του νέου αρχηγού δεν ενωθούν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Μετά την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος για την ηγεσία του υπό σύσταση, νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλάει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τις προοπτικές της παράταξης.

Τάσσεται υπέρ της συγκρότησης ενιαίου κι όχι αρχηγοκεντρικού κόμματος θεωρώντας υπερβολικό τον αριθμό όσων έθεσαν υποψηφιότητα. «Τα πολλά εγώ έχουν ταλαιπωρήσει τον χώρο της Κεντροαριστεράς.
Σήμερα πρέπει να προτάξουμε το εμείς και το συλλογικό έναντι του ατομικού», αναφέρει. Ότι «δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζεται ότι θα φτιάξουμε ενιαίο κόμμα χωρίς υπέρβαση των υφιστάμενων κομμάτων» , τονίζει.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογραμμίζει ότι η δημιουργία του ισχυρού πόλου της σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και του προοδευτικού κέντρου, προϋποθέτει την συμμετοχή με όλες τις προσωπικές δυνάμεις στο εγχείρημα και όχι λογικές διπλών ρόλων.

Ζητάει από τον αρχηγό που θα εκλεγεί να λειτουργήσει ενωτικά, να προωθήσει την σύνθεση και την ανανέωση και να προτείνει προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που δεν είναι αυτοσκοπός ή «μόδα», αναιρούν τις παθογένειες που γέννησαν την κρίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ