«Ως Ελληνίδα αγαπώ το μαύρισμα» -Η Τζένιφερ Ανιστον αποκαλύπτει το όνειρό της [εικόνες] - iefimerida.gr

«Ως Ελληνίδα αγαπώ το μαύρισμα» -Η Τζένιφερ Ανιστον αποκαλύπτει το όνειρό της [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram @marianovivanco
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Ανιστον ποζάρει για τον φακό του Mariano Vivanco για χάρη του περιοδικού Harper’s Bazaar με τις φωτογραφίες να δείχνουν πως στα 48 της παραμένει πανέμορφη.

Η φωτογραφία της με το κατακόκκινο φόρεμα δια χειρός Πέτερ Ντούντας στο γαλάζιο φόντο, αμέσως μαγνητίζει τα βλέμματα.

Η σταρ του Χόλιγουντ μίλησε στη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό, Ειμι Σεντάρις, με τη συνέντευξη να μονοπωλούν τα γυναικεία θέματα. Σε αυτή μάθαμε πως η Τζένιφερ Ανιστον δεν μπορεί να περιμένει καθόλου να στεγνώσουν τα νύχια της και πως της αρέσει πολύ το μαύρισμα.

«Ως Ελληνίδα αγαπώ το μαύρισμα, αλλά βρίσκομαι σε φάση που έχω σταματήσει την ηλιοθεραπεία. Και μου λείπει. Μου έφερε πολλή ευτυχία όταν το έκανα και είχα την βιταμίνη D, αλλά έχω στραφεί πλέον στο καλό μαύρισμα μέσω της πρακτικής του ψεκασμού», λέει χαρακτηριστικά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIANO VIVANCO (@marianovivanco) στις Σεπ 14, 2017, 11:30πμ PDT

Οπως αναφέρει ένας από τους λόγους που προτιμά σπρέι ψεκασμού είναι επειδή μισεί τα προϊόντα προστασίας: «Εχω πειραματιστεί με αυτά που δεν σε κάνουν να μοιάζεις σαν να έχεις κάνει μακιγιάζ Kabuki ή σαν ένα πτώμα. Καταλαβαίνω ότι σώζουμε το δέρμα μας, αλλά πρέπει να το καταλάβουν. Ποιος θέλει να είναι στον ήλιο και να μην φαίνεται χαριτωμένος;».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIANO VIVANCO (@marianovivanco) στις Σεπ 14, 2017, 8:25πμ PDT

Μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως έχει εμμονή με την έλλειψη βιταμινών και πως πάντα δοκιμάζει τα νέα προϊόντα που βλέπει στο Ιντερνετ.

Η Τζένιφερ Ανιστον αποκάλυψε πως όνειρό της, μιας και επενδύει πολύ στη διατήρηση της υγείας της, είναι να ανοίξει ένα κέντρο ευεξίας.

«Εχω πειραματιστεί με αυτά που δεν σε κάνουν να μοιάζεις σαν να έχεις κάνει μακιγιάζ Kabuki ή σαν ένα πτώμα. Καταλαβαίνω ότι σώζουμε το δέρμα μας, αλλά πρέπει να το καταλάβουν. Ποιος θέλει να είναι στον ήλιο και να μην φαίνεται χαριτωμένος;», δηλώνει.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIANO VIVANCO (@marianovivanco) στις Σεπ 14, 2017, 8:32πμ PDT

Φωτογραφίες: Instagram @marianovivanco

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένιφερ Άνιστον μαύρισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ