Τίτλοι τέλους για την τραγουδίστρια Φέργκι και τον ηθοποιό Τζος Ντουχάμελ -Μετά από 8 χρόνια γάμου - iefimerida.gr

Τίτλοι τέλους για την τραγουδίστρια Φέργκι και τον ηθοποιό Τζος Ντουχάμελ -Μετά από 8 χρόνια γάμου

Τίτλοι τέλους για την Φέργκι και τον Τζος Ντουχάμελ/ Φωτογραφία: Richard Shotwell/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κοινή τους ανακοίνωση το διάσημο ζευγάρι γνωστοποίησε τη λήξη του γάμου τους.

Η τραγουδίστρια Φέργκι και ο ηθοποιός σύζυγός της Τζος Ντουχάμελ ανέφεραν στην ανακοίνωση «Με απόλυτο σεβασμό και αγάπη αποφασίσαμε να χωρίσουμε πριν από λίγο καιρό. Για να δώσουμε στην οικογένειά μας την καλύτερη δυνατή ευκαιρία προκειμένου να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, θέλαμε το θέμα αυτό να παραμείνει ιδιωτικό πριν το ανακοινώσουμε επίσημα. Στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ο ένας το άλλον και την οικογένειά μας».

Το ζευγάρι έχει έναν γιο, τον 4χρονο Αξλ.

Η σχέση τους ξεκίνησε όταν η Φέργκι εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου που συμμετείχε ο Ντουχάμελ «Λας Βεγκας». Παντρεύτηκαν 5 χρόνια αργότερα σε μία τελετή που έγινε στο Μαλιμπού.

Κατά τη διάρκεια του γάμου τους συχνά μιλούσαν δημόσια για τη ζωή τους. Ακόμα και στην Οπρα Γουίνφρεϊ εμφανίστηκαν, λέγοντας ότι ο ένας είναι το συμπλήρωμα του άλλου. Ο Τζός μάλιστα τόνιζε ότι η Φέργκι ήταν ότι καλύτερο είχε συμβεί στη ζωή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φέργκι Τζος Ντουχάμελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ