Europa League: Διπλό... πρόκρισης για την ΑΕΚ, 2-1 μέσα στην Ριέκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: Διπλό... πρόκρισης για την ΑΕΚ, 2-1 μέσα στην Ριέκα [βίντεο]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια σπουδαία βραδιά για την ΑΕΚ, ήρθε και μια μεγάλη νίκη μέσα στην Κροατία με 1-2 για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Με σκόρερ τους Μάνταλο - Χριστοδουλόπουλου η Ενωση επέστρεψε με εμφατική νίκη σε ευρωπαϊκους ομίλους και σε συνδυασμό με το 1-5 της Μίλαν στην έδρα της Αούστρια Βιέννης, γίνεται φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με εξαίρεση κάποια μικρά κενά διαστήματα, η εμφάνιση των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ στην Κροατία ήταν εξαιρετική. Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στο 16ο λεπτό με σουτ του Μαντάλου και παρότι δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Έλεζ σε ένα σημείο όπου η Ριέκα δεν υπήρχε στο γήπεδο (29’), δεν το έβαλαν κάτω…

Η Ένωση έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αντέδρασε με ψυχραιμία στα «ξεσπάσματα» των γηπεδούχων και χτύπησε σε κομβικό σημείο. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 62ο λεπτό νίκησε τον Πρσάλκο, τεζάροντας τους Κροάτες.

Τα αποτελέσματα:

Αούστρια Βιέννης - Μίλαν 1-5

Ριέκα - ΑΕΚ 1-2

Η Βαθμολογία:

1. Μίλαν 3

2. ΑΕΚ 3

3. Ριέκα 0

4. Αούστρια Βιέννης 0

ΡΙΕΚΑ (Κεκ): Πρσάλκο, Βέσοβιτς, Ζούπαριτς, Έλεζ, Ζούτα, Μπράνταριτς, Μίσιτς (81’ Ματέι), Γκαβράνοβιτς (59’ Μάλες), Έμπερ, Κβρζιτς (74’ Ακόστι), Γκοργκόν.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Λόπες, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιες, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (78’ Αϊντάρεβιτς), Κλωναρίδης (60’ Μπακασέτας), Λιβάγια (85’ Αραούχο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ LIVE ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ IEFIMERIDA.GR

TA ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ρίεκα Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ