Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο- Απεγκλωβίστηκαν 4 παιδιά - iefimerida.gr

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο- Απεγκλωβίστηκαν 4 παιδιά

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο/ Φωτογραφία: ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ/ Eurokinissi/ Αρχείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρό κίνδυνο διέτρεξαν τέσσερα μικρά παιδιά προσφύγων από τη Συρία, ηλικίας περίπου 2 και 3 ετών, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά από άγνωστη αιτία στο διαμέρισμα όπου μένουν στον Νέο Κόσμο, ενώ ήταν μόνα τους, καθώς οι γονείς τους έλειπαν.

Τα παιδάκια απομακρύνθηκαν σώα από ενοίκους της πολυκατοικίας, οι όποιοι πέρασαν στο διαμέρισμα από διπλανό μπαλκόνι, πριν φτάσει η Πυροσβεστική.

Όπως έγινε γνωστό, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε το απόγευμα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου, και λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν στο σημείο 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι πληροφορήθηκαν ότι απομακρύνθηκαν τα παιδιά από τους γείτονες και ήταν καλά στην υγεία τους.

Η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο πριν πάρει διαστάσεις, ενώ τα αίτια ερευνώνται.

Την ώρα που οι πυροσβέστες έσβηναν την φωτιά, έφτασε στο σημείο και η μητέρα των παιδιών, η οποία συνελήφθη και της απαγγέλθηκε η κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκων, υπόθεση που θυμίζει αυτή της ανήλικης στο Περιστέρι.

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο διαμέρισμα επί της οδού Ιππάρχου στο Ν. Κόσμο Αττικής.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πυρκαγιά Νέος Κόσμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ